Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alexander pálinka blog

2020. 06. 30. 00:00:00 Judit
Miléna, szerelmem, légy az enyém! Az elmúlt héten arról írtam, hogy milyen nyűgös a málnapálinka készítése. Most a házasítás előnyeiről írok.
2020. 06. 24. 05:15:00 Judit
Málnapálinka, ahogy én látom Új utakon járok a termékfejlesztésben. Sok-sok évi unszolás után, be kell látnom, hogy kiváló barátomnak, és mentoromnak igaza volt.
2020. 06. 09. 00:00:00 Judit
Csökkenő pálinka eladások

2019-ben 60%-kal csökkent a kereskedelmi pálinka értékesítés. Ez őrült nagy szám! Néhány napja már írtam a bérfőzési mennyiségek visszaeséséről, és most egy engem még inkább érintő jelenségről írok: a magyar pálinka jelentős piacvesztéséről. Nemcsak a különleges újdonságok bevezetése vált nehézkessé, mint a Diólikőré, hanem olyan klasszikusok is nehezebben találtak fogyasztóra, mint a Kajszibarack pálinka.

2020. 05. 23. 00:00:00 Judit

Tavaly 8,5 millió liter pálinkát főzettek honfitársaink bérfőzésben – állítja az Origó hírportál. Ez önmagában hatalmas szám, azonban az igazán megdöbbentő adat az, hogy ez a mennyiség egymillió literrel marad el a 2018-as mennyiségtől. angry

2020. 05. 29. 00:00:00 Judit
Kézfertőtlenítő gyártás – a megoldás?

Bizony a koronavírus válság legsötétebb időszakában, amikora megbetegedések száma makacsul emelkedett, és a gazdaság újra nyitásának lehetőségeit egyes szakértők csak az őszi időszakra prognosztizáltak – bennem is felmerült az ötlet, hogy kézfertőtlenítő gyártásba kell fogni. Ennek elsődleges oka persze az volt, hogy a pálinka forgalmam jelentősen visszaesett.